fbpx

Vertrouwd online een auto kopen bij My Refurbished Car

Koopt u uw auto nog bij de garage in de buurt? Dit kan makkelijker! Tegenwoordig schaffen steeds meer consumenten hun nieuwe auto online aan. Het biedt hen verschillende interessante voordelen, waarover we u graag meer vertellen. Vertrouwd online een auto kopen kan bij My Refurbished Car. Ons aanbod bestaat uit jonge occasions van sterk uiteenlopende merken. Daarbij heeft u bij ons keuze uit een compacte stadsauto, een auto voor een jong gezin en gezinsauto’s voor gezinnen met twee of drie kinderen. Naar wat voor model auto zoekt u op dit moment?

Voordelen vertrouwd online een auto kopen

Vertrouwd online een auto kopen biedt onder meer het voordeel, dat u de auto in alle rust uit kunt proberen. Standaard bieden we u twee weken BOVAG-omruilgarantie. Bevalt de auto u minder goed dan op voorhand verwacht werd? U kunt de jonge occasion in dat geval eenvoudig omruilen voor een ander model. Dat is niet het enige voordeel! Denk ook aan het gegeven, dat u twaalf maanden BOVAG-garantie heeft. In sommige gevallen bieden we u zelfs nog fabrieksgarantie bij de jongste occasions. Zo gaat u met een gerust hart de weg op. Overigens niet alleen door de garantie op het voertuig; voor levering ervan controleren we deze op een groot aantal checkpunten. Het maakt vertrouwd online een auto kopen des te interessanter.

Direct vertrouwd online een auto kopen

U kunt vandaag nog vertrouwd online een auto kopen! Kijk alvast eens in het assortiment op onze website, om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden die u momenteel heeft. Gaat u voor een Toyota, een Volkswagen of toch voor de Renault? Stel uw vragen gerust aan ons, wanneer u meer wilt weten over online een auto kopen.

Team MRC