fbpx

Tweedehands Auto Kopen bij MRCar: leest u mee waarom

In zee gaan met een betrouwbare partner voor het kopen van een tweedehands auto met de kwaliteit van een nieuwe? Natuurlijk! My Refurbished Car helpt ook u graag met deze zoektocht. Met jarenlange ervaring in de verkoop van gebruikte auto’s, vinden we ook feilloos het pareltje waarnaar u op zoek bent. Ontdek hoe MRCar u helpt om uw droomauto te vinden, zonder in te leveren op kwaliteit.

Waarom MRCar voor tweedehands auto kopen?

Kwaliteitscontrole: Bij MRCar streven we naar perfectie. Elk voertuig in ons assortiment is onderworpen aan een grondige Bovag 40 punten check, zodat u met vertrouwen de weg op kunt. Onze nationale auto-pas met kilometerstand controle garandeert volledige transparantie over de historie van uw nieuwe auto. U weet wat u aan ons én uw nieuwe auto heeft.

Garantie: Onze prioriteit is niet alleen het vinden van de juiste auto voor u, maar ook het geven zekerheid. Daarom bieden wij op al onze tweedehands auto’s fabrieksgarantie of 6 maanden Bovag garantie. Rij met vertrouwen, wetende dat uw investering beschermd is.

Persoonlijk contact: Bij MRCar begint uw reis met een vast contactpersoon. Wij luisteren naar uw wensen, zodat we de perfecte tweedehands auto voor u kunnen vinden.

Omruilgarantie: Soms is het moeilijk om meteen te weten of een auto bij u past. Daarom bieden wij een omruilgarantie, zodat u met een gerust hart kunt beslissen.

Bezorging aan huis: Laat de zorgen over het ophalen van uw nieuwe auto aan ons over. Wij bezorgen de MRCar gewoon bij u thuis.

Pechhulp Europa: Uw veiligheid is van het grootste belang. Daarom bieden we pechhulp in heel Europa, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw tweedehands auto, ook buiten onze landgrenzen.

Maak vandaag nog uw droom waar

Bij MRCar draait alles om het vervullen van uw droom om een tweedehands auto te kopen. Onze missie is om u de best mogelijke ervaring te geven. Neem nu contact met ons op voor meer informatie over onze beschikbare auto’s of om een proefrit te plannen. Bij MRCar bent u verzekerd van topkwaliteit en uitstekende service.

Laat ons ook uw partner zijn bij het realiseren van uw wens om een tweedehands auto te kopen!

Team MRC