fbpx

Toyota occasions met garantie

Toe aan een volgende auto? Kies voor een van de Toyota occasions met garantie, die in het assortiment van My Refurbished Car worden aangeboden. De keuze voor deze modellen biedt u verschillende voordelen. Niet alleen gaat u met een gerust hart de weg op, wetende dat u standaard profiteert van twaalf maanden BOVAG- of fabrieksgarantie op de occasion. Ook hoeft u de deur niet uit, om uw nieuwe Toyota occasion te bestellen; dit doet u bij ons eenvoudig online. Bevalt de auto minder goed dan u op voorhand verwacht had? Geen probleem, u heeft standaard twee weken BOVAG omruilgarantie. In deze periode ruilt u het voertuig eenvoudig om voor een alternatief.

Jonge Toyota occasions met garantie

De verschillende Toyota occasions met garantie binnen ons assortiment zijn relatief jong. Ze hebben nog maar weinig kilometers gereden, wat u verzekert van een duurzame investering. Met deze Toyota occasions kunt u tijden vooruit! Voordat we de auto’s uitleveren, controleren we deze aan de hand van een uitgebreide lijst met checkpunten. Op deze manier weten we zeker dat ernstig versleten onderdelen nog voor de levering van het voertuig vervangen worden. Wist u dat u de aanschaf van een van de Toyota occasions met garantie kunt combineren met het inruilen van uw bestaande voertuig? We denken graag met u mee.

Direct een van de Toyota occasions met garantie bestellen

Kijk direct eens naar ons aanbod aan Toyota occasions met garantie. Gaat u voor een klein model Toyota, of geeft u de voorkeur aan een auto die plek biedt aan uw volledige gezin? Het ruime aanbod aan occasions bij My Refurbished Car maakt dat u vrijwel zeker een auto vindt, die op uw wensen aansluit.

Team MRC