fbpx

Online een tweedehands auto kopen

Steeds meer Nederlanders kiezen voor online een tweedehands auto kopen. Het biedt hen verschillende voordelen ten opzichte van het bezichtigen en aanschaffen van occasions bij een dealer in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan het gegeven, dat het aanbod aan tweedehands auto’s online aanzienlijk groter is. Zo vindt u altijd een model occasion die qua formaat en faciliteiten aansluit op uw wensen. Bent u momenteel op zoek naar een grote gezinsauto, of juist naar een compact model auto voor in de grote stad? My Refurbished Car is uw online aanbieder van jonge tweedehands auto’s.

Voordelen online tweedehands auto kopen

Online een tweedehands auto kopen biedt u niet alleen een ruimere keuze. Ook profiteert u van de mogelijkheid om een occasion in alle rust thuis uit te proberen. Bevalt het model minder goed dan u op voorhand verwachtte? U heeft het recht deze binnen twee weken om te ruilen voor een andere occasion, middels de BOVAG omruilgarantie. Over garanties gesproken; auto’s worden voor uitlevering uitgebreid gecontroleerd op basis van een checklist. Loopt u onverhoopt toch tegen een defect aan? De kans is groot dat deze onder de voorwaarden van uw twaalf maanden BOVAG- of fabrieksgarantie valt.

Direct online een tweedehands auto kopen

Kijk direct eens in ons aanbod, om op korte termijn online een tweedehands auto te kopen voor uw huishouden. Na het plaatsen van uw order en het nalopen van de extra checkpunten, komen we de auto gratis bij u aan huis bezorgen. Heeft u vooraf vragen, of wilt u een bestaande auto inruilen bij online een tweedehands auto kopen? Dit kan! Neem eens contact met ons op via de website, zodat we u hier meer over kunnen vertellen.

Team MRC