fbpx

Online een auto kopen in Utrecht

Online een auto kopen in Utrecht wordt steeds populairder! Belangrijkste reden hiervoor is het ruime aanbod bij online verkopers, de scherpe prijs die voor de auto’s gevraagd wordt en de service die waarvan u als consument profiteert. My Refurbished Car helpt u graag verder, wanneer u op zoek bent naar een relatief jonge occasion met een beperkt aantal kilometers op de teller. Van een dergelijke tweedehands auto heeft u vaak nog jaren plezier! Bent u op zoek naar een compacte auto voor in de stad, of wenst u een ruime gezinsauto?

Aanbod bij online auto kopen in Utrecht

Bij online een auto kopen in Utrecht kunt u de handige filters op onze website gebruiken. Zo vindt u al snel een auto die op uw wensen aansluit. In ons assortiment vindt u auto’s van verschillende merken en diverse leeftijden. Kies bijvoorbeeld voor de populaire Seat Leon, of ga voor de Volkswagen Touran. De auto’s worden voor de verkoop gecontroleerd op een ernstige slijtage aan essentiële onderdelen. Op deze manier hoeft u de komende tijd geen onderhoud uit te voeren en geniet u direct van het comfort wat uw nieuwe occasion u biedt!

Service bij online auto kopen rond Utrecht

Heeft u een geschikte occasion gevonden in ons assortiment? Online een auto kopen bij Utrecht betekent dat u profiteert van een uitgebreide service. Zo komen we de auto gratis bij u thuis afleveren en heeft u altijd de mogelijkheid om deze weer in te ruilen (binnen twee weken), als de auto na een paar dagen toch niet blijkt te bevallen. U heeft in de showroom immers geen proefrit kunnen maken! Ook krijgt u standaard 6 maanden BOVAG garantie of fabrieksgarantie.

Team MRC