fbpx

Online auto kopen in Rotterdam

Online een auto kopen in Rotterdam is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. De tijd dat een auto pas gekocht werd na een eerste proefrit is hiermee voorbij. Het hangt samen met het feit, dat een auto online kopen u de mogelijkheid biedt om de auto in alle rust zelf uit te proberen. U kunt de auto binnen 14 dagen omruilen, als deze om welke reden ook niet bevalt. Niet alleen de mogelijkheid om een auto eerst rustig uit te proberen is een voordeel van online een auto kopen in Rotterdam via My Refurbished Car. In dit artikel vertellen we u er graag meer over.

Voordelen online auto kopen in Rotterdam

Een ander belangrijk voordeel van online een auto kopen in Rotterdam of de omgeving hiervan, is het feit dat het aanbod online veel groter is dan in een fysieke showroom. Op onze website vindt u een actueel overzicht van ons assortiment. Aan de hand van de verschillende filters kunt u een auto selecteren die op uw wensen aansluit. Heeft u nog vragen over de specifieke auto? Onze helpdesk staat voor u klaar om deze te beantwoorden. Het helpt u tot een weloverwogen keuze te komen.

Online auto kopen in Rotterdam via My Refurbished Car

My Refurbished Car biedt een breed scala aan jonge occasions. Online een auto kopen in Rotterdam betekent bij My Refurbished Car dat u niet alleen standaard 14 dagen BOVAG omruilgarantie heeft. Ook profiteert u van 6 maanden fabrieks- of BOVAG-garantie. Zo weet u zeker dat u een lange tijd plezier heeft van uw nieuwe auto! Heeft u al gezien dat ook het inruilen van uw bestaande auto mogelijk is als u kiest voor online een nieuwe auto kopen?

Team MRC