fbpx

Online een auto kopen in Nieuwegein

Steeds meer consumenten zien de voordelen van online een auto kopen in Nieuwegein. Heeft u dit al eens overwogen? My Refurbished Car biedt u een breed scala aan occasions aan. Het gaat hierbij voornamelijk om jonge modellen auto’s, waar u nog jaren plezier van zal hebben. Kiest u voor een compact model auto welke u voornamelijk in de stad zal gebruiken? Gaat u wellicht voor een complete gezinsauto, nu er een gezinsuitbreiding op de planning staat? In ons assortiment vindt u vrijwel altijd een auto die op uw wensen aansluit. Aan het online kopen van een auto zitten verschillende voordelen. We vertellen u er graag meer over.

Voordelen van online auto kopen in Nieuwegein

Een van de voornaamste voordelen van online een auto kopen in Nieuwegein zit in het ruime aanbod wat My Refurbished Car u biedt. We zijn merkonafhankelijk, wat al snel zal opvallen als u het aanbod bekijkt. Aan de hand van verschillende filters vindt u een model die op uw wensen aansluit. Heeft u een geschikt model auto gevonden? We bezorgen deze gratis bij u thuis. U heeft vervolgens altijd twee weken BOVAG omruilgarantie. Ideaal, wanneer u na aflevering van het voertuig merkt dat u toch een grotere auto wenst. Zie het als een lange proefrit, welke u normaliter vanuit de showroom zou maken!

BOVAG garantie bij online auto kopen in Nieuwegein

Niet onbelangrijk; u krijgt standaard zes maanden BOVAG garantie op de auto’s die u via ons koopt. Het kan voorkomen dat u bij online een auto kopen in Nieuwegein voor een model kiest, welke nog geen twee of drie jaar oud is. In dat geval krijgt u geen BOVAG garantie, maar profiteert u zelfs van een nog lopende fabrieksgarantie van tenminste zes maanden.

Team MRC