fbpx

Online een auto kopen in Houten

Online een auto kopen in Houten is steeds populairder geworden. Het kopen van een auto via het internet biedt verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het feit, dat u de deur niet meer uit hoeft te gaan om een nieuwe auto te kopen. U heeft na levering van deze auto standaard twee weken BOVAG omruilgarantie. Zo kunt u de auto in alle rust uitproberen. Daarbij wordt een online bestelde auto gratis bij u thuis afgeleverd. Wel zo prettig! Naar wat voor model auto bent u momenteel op zoek?

Mogelijkheden bij online auto kopen in Houten

Wanneer u kiest voor online een auto kopen in Houten heeft u de keuze uit een breed scala aan occasions. Deze occasions zijn over het algemeen relatief jong en hebben een beperkt aantal kilometers gereden. Het maakt dat u nog een lange tijd plezier heeft van uw nieuwe auto! Dat blijkt ook uit het feit, dat de occasions geleverd worden met zes maanden BOVAG-garantie. In sommige gevallen wordt die garantie vervangen door een nog lopende fabrieksgarantie op de auto. Voordat de occasions geleverd worden, controleren onze monteurs deze uitgebreid op een aantal cruciale punten.

Online auto kopen in Houten en oud model inruilen

Heeft u zelf een auto die u in wilt ruilen? Dit is mogelijk bij online een auto kopen in Houten via My Refurbished Car! Neem eens contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de mogelijkheden die we bieden bij de inruil van uw oude auto. Op onze website vindt u een compleet overzicht van de occasions die we momenteel te koop aanbieden. We hopen binnenkort een van deze modellen bij u thuis af te mogen leveren!

Team MRC