fbpx

Occasions in Odijk bestelt u tegenwoordig eenvoudig online

Het online bestellen van occasions rond Odijk heeft de afgelopen periode aan populariteit gewonnen. Niet voor niets, want het online bestellen van tweedehands auto’s biedt u verschillende voordelen. In het assortiment van My Refurbished Car vindt u bijvoorbeeld uitsluitend jonge occasions. Het gaat om occasions van uiteenlopende automerken. Zo vindt u vrijwel zeker een model voertuig, die op uw wensen aansluit. Zoekt u een jonge occasion voor autoritten met het hele gezin, of gaat u voor de compacte auto voor in de stad? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Voordelen van online occasions bij Odijk kopen

Wanneer u voor een van de online occasions bij Odijk kiest op My Refurbished Car, wordt deze gratis bij u aan huis bezorgd. U hoeft niet meer naar de showroom van de verkoper te komen, om uw auto op te halen. Wel zo comfortabel! Daarbij heeft u alle tijd om de auto uit te proberen; u krijgt standaard twee weken BOVAG omruilgarantie bij de aankoop van een van onze occasions in Odijk. Naast deze omruilgarantie profiteert u van zes maanden BOVAG garantie op de auto. Het verzekert u ervan dat de auto die u koopt van hoge kwaliteit is. Loopt u onverhoopt toch tegen een defect aan? In veel gevallen valt dit onder de BOVAG garantie.

Advies bij bestellen occasion bij Odijk

Wilt u meer weten over de occasions bij Odijk die u in het assortiment op onze website vindt? Neem eens contact met ons op, zodat we uw vragen kunnen beantwoorden. We raden u ook aan contact op te nemen, wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden om uw huidige auto in te ruilen. Deze mogelijkheden bieden we u vrijwel altijd.

Team MRC