fbpx

Uw nieuwe auto online kopen bij My Refurbished Car

Bent u voornemens een nieuwe auto aan te schaffen? Uw nieuwe auto online kopen kan een goede optie zijn. Het voordeel van een auto online bestellen is het feit, dat u keuze heeft uit een breed scala aan modellen. Aan de hand van verschillende filters vergelijkt u de diverse modellen daarnaast eenvoudig. Gaat u voor een compacte stadsauto, of geeft u de voorkeur aan een gezinsauto? Het voordeel aan de service van My Refurbished Car is het feit, dat de auto gratis aan huis bezorgd wordt. Zo heeft u hier zelf geen omkijken naar en hoeft u de auto niet op te halen.

Service bij een nieuwe auto online kopen

Het feit dat uw nieuwe auto gratis bij u aan huis bezorgd wordt, is niet de enige reden om voor een nieuwe auto online kopen te overwegen. Ook krijgt u standaard 2 weken BOVAG omruilgarantie. Dit is prettig, wanneer u nog twijfelt of een gekozen model auto wel bij u past. Met deze omruilgarantie kunt u op een later moment voor een andere auto kiezen. Ook worden de auto’s geleverd met 6 maanden BOVAG-garantie of een nog lopende fabrieksgarantie. My Refurbished Car biedt online enkel jonge occasions aan, met relatief weinig kilometers op de teller.

Nieuwe auto online kopen en oud model inruilen

Wist u dat het ook bij uw nieuwe auto online kopen mogelijk is om een oude auto in te ruilen? Neem vooraf vrijblijvend contact met ons op, zodat we een inschatting kunnen maken van de waarde van uw huidige auto. Ook kunnen we u direct meer vertellen over de wijze waarop het inruilen van een bestaande auto werkt bij uw nieuwe auto online kopen.

Team MRC