fbpx

Mazda occasion online kopen

Een Mazda occasion online kopen biedt u verschillende voordelen, daar waar dit de afgelopen jaren steeds eenvoudiger is geworden. My Refurbished Car biedt een breed assortiment aan relatief jonge occasions, waar u nog vele jaren plezier van zal hebben. Daarbij bieden we u de mogelijkheid een bestaande auto in te ruilen. Voor een Mazda occasion online kopen hoeft u uw stoel niet uit te komen; u selecteert in alle rust de auto die op uw wensen aansluit. Heeft u al een geschikt model occasion op het oog?

Voordelen van Mazda occasion online kopen

Niet alleen het feit dat u een Mazda occasion online kopen vanaf de bank doet, is een groot voordeel van de service die My Refurbished Car u biedt. Denk ook aan het feit, dat u de mogelijkheid heeft om de Mazda occasion in alle rust uit te proberen. Na de levering van de door u gekozen occasion aan huis, heeft u standaard twee weken de tijd om deze uit te proberen. Bevalt de auto minder goed dan u op voorhand verwacht had? In dat geval ruilt deze eenvoudig om voor een ander model occasion uit ons assortiment. Naast de diverse Mazda occasions vindt u hier tweedehands auto’s van verschillende andere gerenommeerde automerken.

Direct een Mazda occasion online kopen

Wat wordt uw volgende auto? Een Mazda occasion online kopen doet u vandaag nog! Niet alleen heeft u twee weken de tijd om deze uit te proberen. Ook wordt een occasion door My Refurbished Car geleverd met zes maanden BOVAG- of fabrieksgarantie. Loopt u onverhoopt tegen een defect aan? In dat geval valt de reparatie hiervan zeer waarschijnlijk onder deze garantie. Overigens worden onze occasions voor de verkoop ervan uitgebreid gecontroleerd aan de hand van een checklist.

Mazda CX-5 2.0 SAG 165 GT-Lux. 4WD Bose – Foto 27