fbpx

Online BOVAG occasions in Utrecht kopen

Kiest u nog voor een bezoek aan een dealer in de regio, als u BOVAG occasions in Utrecht ook online kunt bestellen? Het online aanschaffen van een nieuwe auto biedt u verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het gegeven dat de auto gratis aan huis bezorgd wordt, u hoeft deze niet zelf op te halen. Handig, want het scheelt vaak een rit met een tweede auto! BOVAG occasions in Utrecht die u online koopt bij My Refurbished Car worden daarnaast standaard geleverd met twee weken omruilgarantie. Bevalt de auto na de eerste proefrit bij u thuis toch niet? In dat geval ruilt u deze om voor een ander model uit ons assortiment. We vertellen u er graag meer over.

Ruime keuze aan BOVAG occasions in Utrecht

Misschien nog wel de belangrijkste reden om uw auto voortaan online te kopen: op onze website bieden we u een zeer breed aanbod aan BOVAG occasions in Utrecht. Gaat u voor een BMW, een Toyota of bijvoorbeeld een Hyundai? Kiest u voor een auto die voldoende ruimte biedt voor het hele gezin, of zoekt u een tweede kleiner formaat auto naast uw bestaande voertuig? In ons assortiment bieden we u zowel jonge, als nieuwe occasions aan. Ze hebben nog maar weinig kilometers op de teller staan, waardoor u er tijden mee vooruit kunt.

BOVAG occasions in Utrecht met garantie

Niet onbelangrijk is het gegeven, dat u bij de keuze voor een van onze BOVAG occasions in Utrecht profiteert van zes maanden garantie. Het kan gaan om BOVAG-garantie, of om fabrieksgarantie wat nog op het voertuig zit. Dit verzekert u ervan dat u de komende tijd niet tegen de hoge kosten van een reparatie loopt als gevolg van een defect wat al in de auto op het moment dat u deze kocht.

Team MRC